tiistai 6. elokuuta 2013

naura kuule siinä vaiheessa ku julkasen ton tarinan feispuukkiin, sit sua ainaki nolottaa!

saana oli meillä teellä ja saana halus suklaata ja meil oli teenjuonti kesken ku saana halus lähtee kauppaan, niiiiiiiiiiiiin minä sanoin että lähdetään ja otetaan teekupit mukaan ja istten mentiin hahahahahahaha. oon ihana. Ja kun kerran menit pois, voin kertoo tästä vielä miljoona asiaa. XDDDD Noh... :::::
 
Alunperin käytii kirpparilla viemäs lisää tavaroita mun pöytään, Anna oli kans mukana, mutta Annan piti mennä Vilmaa kattoon johonkin. Saana sano et se tulee meille sit teelle.
 
Mulla on ihkua teetä. Sen nimi on IHQ ja se on vaahtokarkin makuista
eli ei mitenkään erikoista :''''''''D
 
Keitin ison kannullisen vettä, koska yleensä juorutaan Saanan kans niin kauan että tarvii kaks kupillista, mutta meillä on vaan yks teepallo ja siihen ei mahdu tarpeeks teetä. Jos keittää ison pannun, siit tulee liian laimeeta yhdellä pallolla.

Joten tein viisaasti ja kaadoin ensin puolet vedestä siihen pannuun, siitä tulee kaks kupillista. Kaadoin teetä meidän mukeihin ja unohdin ottaa Saanan kupista lusikan pois ku kaadoin teetä sinne. Siks meidän hunajassa on ehkä vähän teetä tällä hetkellä, käytin nähkääs samaa lusikkaa!
 
Saana käyttää hunajaa aina. Ja mä teen aina niinku muutki, eli tässä tapauksessa käytin myös hunajaa.
Sitten menin tyhjentään teepallon ja laitoin sinne uudet teet ja tein tokan pannullisen.
 
Jäähdyteltiin meidän teitä ja sitten saana sano et sen tekee mieli suklaata. Mä vastasin, että mee kevarillas hakeen sitte. Saana kertoi haluavansa kävellä kauppaan. Huomautin, että teen juonnissa kestää hetki.
 
Sitten spontaani luonteeni tunki taas esiin jostain piilosta. Onneks just Saana oli se, kenen seurassa tämä hurja idea tuli, koska kukaan muu ei olisi ollut valmis mistään hinnasta nolaamaan itseään julkisesti.
 
Ilmoitin siis saanalle, että NYT YLÖS! Me lähdetään kauppaan ja otetaan teet mukaan!
Tiesin, että yhdet kupilliset ei riittäisi koko matkalle, joten laitoin juomapulloon teetä. Juomapullo oli erittäin huono, se on metallinen. Arvatenkin se oli tooooooooooosi kuuma. Ja kun laitoin sen laukkuuni, se myös vuosi!
 
Sen vuoksi jätimme ylimääräisen teen pois.
 
Hain toisen laukun ja otimme teekupit mukaan ja astuimme ulko-ovesta ulos Saanan "tää on ihan hullua" sanojen saattelemana
Hetken minustakin tuntui typerältä, mutta sitten nautin uudesta kokemuksesta ja yllättävästä elämästä ja uusista seikkailuista.
 
Olimme päässeet the alamäkeen, kun tee loppui kupista. Ilmoitin Saanalle, että kaupasta ostamme trip-pillimehut, jotta voimme juoda takaisintulomatkankin jotain.
 
Kauppaan päästyämme pohdimme suklaan valintaa. Saana ehdotti pähkinää, mutta niitä oli liian montaa laatua, joten päädyimme talvalliseen fazerin siniseen.
Mehuhyllyllä saana valitsi vauhtihirmu-mehuista appelsiini-kolan makuisen. Huudahdin järkyttyneenä ja ilmoitin kyseisen mehun olevan kamalan makuista. Itse päädyin appelsiiniin.
 
Menimme kassalle. Siellä oli kaksi kassaa käytössä. Valitsimme pidemmän jonon, koska pähkinä.
 
Saana maksoi ostoksemme JA UNOHDIN MUUTEN MAKSAA SILLE TAKASIN!!!!!
 
Kun olimme tulleet kaupasta ulos, istuimme rotvallille istumaan hetkeksi ja laskimme teekuppimme siihen. Saana sivumennen sanoen käyttää meillä kulunutta sydänmukia, minä käytän valkoista, jossa on sammakko.
 
Avasimme tripit ja kaadoimme mehut mukeihin. Tiesittekö, että vauhtihirmu appelsiinimehu on keltaista eikä oranssia? Surullista, eikö?
 
Itkin sisäisen kyyneleen keltaiselle huijarimehulle, ennen kuin kävelimme kotiin.
 
Loppu
:''''''''''''''''D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How did you see the world?